Kvicklys varehuschef Kresten Haubo er begejstret for udvidelsesplanerne i Jyllinge Butikscenter. (Foto: Peter Rahbek)

Kvicklys varehuschef Kresten Haubo er begejstret for udvidelsesplanerne i Jyllinge Butikscenter. (Foto: Peter Rahbek)

Varehuschef om centerudvidelse:

Nu skal det lykkes

Kvicklys Kresten Haubo håber og tror, at den fremlagte udvidelsesplan for Jyllinge Butikscenter endelig bliver til noget

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Som lokalavisen.dk/egedal kunne afsløre i onsdags, så er Jyllinge Butikscenter solgt til udviklingsfirmaet HF Gruppen.
Målet med salget er en stor udvidelse, der på 8.000 kvadratmeter skal give plads til nye butikker, 400 nye parkeringspladser, et helsehus og ældreboliger.
Kresten Haubo, varehuschef hos Kvickly, har sammen med centerformand Bo Nielsen og formanden for Jyllinge Butikscenter A/S, Henrik Jensen, ført forhandlinger med HF Gruppen. Nu håber Kresten Haubo, at planerne bliver til noget.
"Nu har vi ventet længe nok. Vi har i flere år talt om en udvidelse. Det skal lykkes nu - også fordi de omkringliggende byer rører på sig. Ølstykke får snart en Føtex, så vi skal være på forkant med udviklingen og tage konkurrencen alvorlig," siger Kresten Haubo, som understreger, at valget af HF Gruppen er nøje planlagt.

Det bedste projekt

"Vi har været i kontakt med fire-fem andre udviklingsfirmaer, men Flemming Fenger fra HF Gruppen kom ganske enkelt med det bedste projekt, som vil fremtidssikre Jyllinge. Derfor er vi sikre på, at vi har fat i det helt rigtige," siger Kresten Haubo.
Byggeprojektet mangler dog stadig den endelige godkendelse fra Roskilde Kommune.

Publiceret 16 January 2012 06:30