Min beslutning er personlig, og har intet med ledelseskrise at gøre, siger Klaus Majgaard.

Min beslutning er personlig, og har intet med ledelseskrise at gøre, siger Klaus Majgaard.

Kommunaldirektør:

Ingen krise her

Der er "stærk, tillidsskabende og dynamisk ledelse" i Furesø, siger Klaus Majgaard som svar på Venstres udmelding

Af
Finn Due Larsen

Finn Due Larsen

Enhver snak om ledelseskrise efter Klaus Majgaard har besluttet at forlade posten som kommunaldirektør afvises af ham selv.

Som reaktion på Venstres udmelding, hvor man kræver en redegørelse fra borgmesteren og taler om ledelseskrise i Furesø, ønsker Majgaard at understrege at hans beslutningen intet har med det at gøre:

"Tværtimod har Furesø en efter min mening sjældent velfungerende topledelse og ledelse i det hele taget. Samspillet mellem direktion, udvalgsformænd og borgmester er tillidsfuldt og dynamisk", skriver den afgående topchef i en pressemeddelelse.

"Vi har i enighed arbejdet for, sammen med byrådet, at skabe en ambitiøs vision for kommunen. Derudover har vi netop indført aftalestyring med konkrete effektmål for 2012-2015 i organisationen på baggrund af en enig politisk besluting om at indføre resultatstyring i Furesø."

Klaus Majgaard peger også på, at Furesø Kommune i 2011 har gennemført en trivselsundesøgelse hos medarbejderne , hvor man ligger over landsgennemsnittet på 7 ud af 8 faktorer.

"Det kan vi godt være stolte af. At jeg afgår som kommunaldirektør, vil jeg derfor gerne fastslå, er et personligt valg, som selvfølgelig er ubelejligt for organisationen. Jeg er dog meget fortrøstningsfuld", fastslår Klaus Majgaard og fortsætter:

"Den politiske ledelse, direktionen og lederne generelt i Furesø er yderst kvalificerede og spiller godt sammen – overgangsperioden til der bliver fundet en ny kommunaldirektør, bliver derfor så smidig, som det er muligt."

null

Publiceret 01 February 2012 15:24