Modelfoto

Modelfoto

Nu må du bade nøgen i svømmehallen

Forsøg med nøgensvømning i Blovstrød Svømmehal

Af
Af Michael Braunstein

Nu kan man svømme uden en trevl på kroppen i svømmehallen i Blovstrød. Sigma Swim Allerød, der driver hallen, søsætter nemlig et forsøg med nøgensvømning over to aftener, i samarbejde med Danske Naturister.
Det er fredagene 30. marts og 27. april - begge gange fra kl. 19.00-22.00 - man kan svømme nøgen i Blovstrød. Alle er velkomne, dog skal børn under 15 år være ledsaget af en voksen. Det koster 60 kroner at deltage, dog kun 40 kroner for medlemmer af Danske Naturister.
Formanden for Sigma Swim Allerød, Lone Olczyk, siger, at svømmeklubben ønsker at åbne op for nye tiltag og skabe mere liv, såvel i Blovstrød Svømmehal som i den netop genåbnede Engholm Svømmehal, som Sigma Swim Allerød indtil videre også står for driften af.
Svømmeklubben håber, at tilbuddet om nøgensvømning vil være attraktivt for mange i det nordsjællandske område. Bliver det en succes, er det hensigten at udvide tilbuddet i efteråret.
Sigma Swim Allerød tilbyder også Aqua Disk fredagene 16. marts og 11. maj - for unge, som går i 4.-7. klasse, og det sker fra kl. 19.00-22.00 i Engholm Svømmehal. Endelig har svømmeklubben taget et initiativ til triathlon.
Man kan læse meget mere på www.svomallerod.dk.

null

Publiceret 09 March 2012 17:11