Esben Hegelund og Karsten Isaksen tog en andenplads ved minirally i Grindsted.

Esben Hegelund og Karsten Isaksen tog en andenplads ved minirally i Grindsted.

Lærerigt minirally for Esben Hegelund

Peugeot Sport Dealer Team DK var forleden til stede ved Grindsted Motor Klubs minirally, og det blev en god dag for teamet og dets østjyske repræsentant.
"Dagen i Billund forløb godt. Vi gjorde, hvad vi kunne, men vi manglede fire sekunder, men Michael Sørensen er en god og kompetent herre, så stor respekt for hans sejr," siger Esben Hegelund fra Hadsten. Sammen med Karsten Isaksen fra Egtved var han til start i anden afdeling af Dansk Automobil Sports Unions mesterskab i minirally, hvor de sluttede på andenpladsen. Generelt og i klassen for de firhjulstrukne biler.
"Det var en god og lærerig dag," fortsætter chaufføren i den hvide og røde Peugeot 207 Super 2000, som var hurtigst på fire af seks hastighedsprøver.
"Vi er nu mere end klar til anden afdeling af DM i rally. De to test, jeg har haft, har betydet, at jeg har lært bilen endnu bedre at kende. Vi justerede meget på bilen og fik prøvet, hvordan det eksempelvis er at køre med en tørvejrsopsætning på våd asfalt. Vi lavede om på opsætningen, primært for at prøve den af, og det kostede så lidt tid i slutresultatet."

null

Publiceret 06 May 2012 15:00