Kender du disse tre - eller bare en eller to af dem? Så vil politiet meget gerne høre fra dig.

Kender du disse tre - eller bare en eller to af dem? Så vil politiet meget gerne høre fra dig.

Kender du disse tre:

Politiet jagter dem for knivstikkeri

Politiet offentliggør billeder fra overvågningskamera i S-tog

Kender du de unge mænd på disse billeder? Så vil Københavns Vestegns Politi meget gerne høre fra dig.
De tre unge mænd sættes i forbindelse med et knivoverfald på en 16-årig dreng i et S-tog ved Albertslund Station den 1. juni klokken 23.50.
Som tidligere omtalt i Albertslund Posten kom to grupper af unge mænd op at skændes i S-toget, der kørte mod Høje Taastrup Station. Da de forlod toget på Albertslund Station, opstod der tumult, og en person blev stukket i maven med en kniv.
"Han mærkede faktisk ikke stikket, men da han kom ud af toget, opdagede den 16-årige, at han blødte voldsomt og han faldt om", siger efterforskningsleder Per Nørgaard til eb.dk.
"Kniven gik ind uden at ramme nogen vitale dele, så han har været super heldig."


Signalementer

Alle gerningsmændene var danske af udseende og beskrives som:
A: 18–19 år, ca. 175 cm høj, lys i huden, slank af bygning, lyst hår der var klippet kort i siderne med hanekam, tatoveret med skrift på den ene underarm. Han var iført en mørk jakke med flerfarvet stof på kraven og nederst på begge ærmer.
B: 18–20 år, 175 – 180 cm høj, lys i huden, slank af bygning, kommunefarvet hår, der var klippet helt kort i siderne og lidt længere øverst på hovedet. Han var iført grå/mørk jakke med en hvid stribe fra ærme til ærme hen over brystet, samt et hvidt logo på venstre side af brystet.
C: 18–20 år, 175 – 180 cm høj, slank af bygning, lys i huden, kommunefarvet hår, der var klippet helt kort i siderne. Han var iført en rød trøje med hvid lynlås, der var lynet helt op i halsen samt en rød vindjakke med hætte samt et hvidt logo på venstre side af brystet.
Politiet efterlyser også to unge kvinder, der fulgtes med de formodede gerningsmænd.


Related content

Vidner søges

Københavns Vestegns Politi vil stadig meget gerne høre fra fra vidner i sagen.
Henvendelse kan ske i dagtimerne på hverdage til funktionsleder Per Nørgaard, Voldsafdelingen, telefon 3675 4811 – tryk 4410, til vicepolitikommissær Henrik Hougaard på telefon 7258 7821, Lokalpolitiet i Hvidovre, eller på telefon 4386 1448.
due

Publiceret 14 June 2012 10:00