Målet med sitet er at gøre det nemt for husejerne at få viden om og overblik over alt om huset og præsentere nogle valgmuligheder, som de måske ellers ikke finder på de almindelige søgemaskiner.

Målet med sitet er at gøre det nemt for husejerne at få viden om og overblik over alt om huset og præsentere nogle valgmuligheder, som de måske ellers ikke finder på de almindelige søgemaskiner.

Her er vejviseren til "byggejunglen"

Med mange illustrationer og en virtuel byggeudstilling guider altomhus.dk brugeren gennem byggeriets begreber og muligheder

Af
Af Peter Klar

Allerød-borgerne Dorthe Søeberg Hovmand og Ulrik A. Hovmand, der begge er bygningsingeniører, står sammen med diplomingeniør i forretningsudvikling Martin Poulsen bag det nye site altomhus.dk, der guider brugerne igennem ”byggejunglens” begreber og muligheder ved hjælp af mange illustrationer og en virtuel byggeudstilling.

Altomhus.dk er en gratis online-udgave af det populære opslagsværk "Illustreret Byggeordbog" skrevet af Ulrik A. Hovmand og med illustrationer af arkitekt Lena Holm Christensen.

Illustrationer får hurtigt de mange byggetekniske begreber på plads og gør det nemt at få overblik.

Sitet er samtidig en virtuel byggeudstilling, hvor man som husejer kan sidde i ro og mag hjemme i sofaen og få overblik over de mange byggeprodukter til huset.

"Vi har gennem mange år som byggerådgivere hjulpet husejere med om- og tilbygninger. Målet med sitet er at gøre det nemt for husejerne at få viden om og overblik over alt om hus og præsentere nogle valgmuligheder, som de måske ellers ikke finder på de almindelige søgemaskiner. Vi har allerede nu fået mange positive tilbagemeldinger og kan se, at mange bruger sitet til at få idéer og overblik i forbindelse med kommende byggeprojekter," siger Dorthe Søeberg Hovmand

Man kan for eksempel få inspiration til valg af kviste og påbygninger eller få overblik over de forskellige typer døre eller bestanddele på vinduer, der findes.

Altomhus.dk er en gratis online-udgave af det populære opslagsværk

Altomhus.dk er en gratis online-udgave af det populære opslagsværk "Illustreret Byggeordbog" skrevet af Ulrik A. Hovmand (bill.).

Publiceret 18 June 2012 07:00