Foto: Martin Warming

Foto: Martin Warming

Døds-lastbilen var lastet med 30 ton jord

26-årig lastbilchauffør sigtet for uagtsomt manddrab

Af
Martin Warming

Martin Warming

Den 26-årige lastbilchauffør, der onsdag formiddag var skyld i, at en 71-årig bedstemor og hendes barnebarn - en fire-årige pige - blev dræbt i en voldsom trafikulykke på Helsingørmotorvejen, er nu blevet sigtet for uagtssomt manddrab.
Det oplyser Nordsjællands Politi.
Den 26-åriges lastbil var lastet med 30 ton jord, da han bragede op bag i den bil, hvor den 71-årige kvinde og hendes barnebarn sad.
Ulykken skete kort efter klokken 10 på Helsingørmotorvejen ved Dyssegårdsvej og Tuborgvej, og sammenstødet var så voldsomt, at den 71-åriges bil blev skubbet op i en foranholdende lastbil.
Læs også: Lastbilulykken: Bedstemor og hendes 4-årige barnebarn dræbt
Samtidig kilede personbilen sig fast under førerhuset på den 26-åriges lastbil, og det blev fatalt for den 71-årige kvinde og hendes barnebarn, da der kort efter gik ild i både førerhuset og bilen.
Politiet måtte bruge det meste af dagen på at tømme lastbilen for jord, inden bilen med de dræbte kunne trækkes fri.
Den 26-årige lastbilchauffør, der kommer fra Klippinge, blev efter ulykken kørt til Rigshospitalets Traumecenter, men det viste sig senere på dagen, at han slap fra den tragiske ulykke med småknubs. Chaufføren, der sad i den foreste lastbil, slap fra ulykken uden skader, oplyser politiet.
Den 71-årige bedstemor kom fra Allerød, mens hendes fire-årige barnebarn kom fra Hillerød.
 

Foto: Martin Warming

Foto: Martin Warming

null

Publiceret 21 June 2012 12:51