Efterlysningen gælder denne kvinde og tre mænd. Politiet mener, at de er fra Rumænien. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi.

Efterlysningen gælder denne kvinde og tre mænd. Politiet mener, at de er fra Rumænien. Foto: Midt- og Vestsjællands Politi.

Efterlysning:

Disse fire rumænere plyndrer festivalgæster

Sættes i forbindelse med tyverier på Roskilde Festival

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

Kender du, eller har du set disse fire østeuropæere på billederne? Det er Midt- og Vestsjællands Politi, som efterlyser de fire personer og en varebil, der kan sættes i forbindelse med tyverier på Roskilde Festival.
Det drejer sig om en kvinde og tre mænd, og politiet mener, at de er fra Rumænien.
De efterlyste indfandt sig onsdag den 4. juli på posthuset i Jernbanegade i Roskilde, hvor de indleverede en pakke til afsendelse til en adresse i udlandet. Da det ikke var første gang, at det var sket, fandt en medarbejder det mistænkeligt og alarmerede politiet. I samarbejde med SKAT blev pakken åbnet, og den viste sig at indeholde 27 smartfones, herunder iPhones, digitale kameraer og Ipods.
I samme forbindelse efterlyser politiet en beigefarvet spansk indregistreret 9-personers Chevrolet med reg.nr. 6016BJM. Bilen blev i anden anledning standset af politiet den 1. juli på Vor Frue Hovedgade i Vor Frue ved Roskilde. I køretøjet var en person med samme navn som afsenderen på pakken, der blev indleveret på posthuset den 4. juli.
Oplysninger kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 114 eller 46 35 14 48.
 

null

Publiceret 06 July 2012 16:13