En 58-årig blev stukket med kniv i Frødalen. Hans 72-årige svigersøn nægter sig skyldig, men er blevet varetægtsfængslet. Modelfoto

En 58-årig blev stukket med kniv i Frødalen. Hans 72-årige svigersøn nægter sig skyldig, men er blevet varetægtsfængslet. Modelfoto

Svigersøn stak kniv i svigerfar - der slog igen med gummihammer

Familieopgør i Frødalen kan føre til, at svigerfar også bliver sigtet

Af
Tim Panduro

En 72-årig mand fra København blev lørdag varetægtsfængslet, efter at han ifølge politiet fredag aften tog et familieopgør ud i ekstremerne.
Her opsøgte han sin 58-årige svigerfar - jo, aldrene er rigtigt fordelt på svigersøn og svigerfar - i dennes hjem i Frødalen i Hillerød.
Den 72-årige forsøgte ifølge politiets sigtelse at hugge en kniv i svigerfaren, der blev ramt i armhulen, men ikke hårdere, end svigerfar kunne gå til modstand med en gummihammer, han havde ved hånden.
Den 58-årige fik slået svigersønnen over håndledet og fik ham dermed afvæbnet. Ifølge vicepolitikommissær Henrik Pihl fra Nordsjællands Politi i Hillerød stoppede svigerfar dog ikke med at slå, da kniven var sluppet. Derfor er politiet nu i gang med at vurdere, om svigerfaren også skal sigtes for vold.
Den 72-årige har været gift med den 58-åriges 34-årige datter, og det er angiveligt stridigheder i forbindelse med bruddet, der førte til episoden.
I grundlovsforhøret nægtede den 72-årige at have medbragt en kniv og udpegede sig selv som voldsoffer. Dommeren var dog ikke overbevist - og manden blev varetægtsfængslet frem til 17. august.

null

Publiceret 06 August 2012 11:09