FCN slog sig på bomstærke englændere

FC Nordsjælland tabte tirsdag aften 4-0 til de forsvarende Champions League-mestre Chelsea foran 25.000 tilskuere i Parken

Af
Steen Tue Bjerborg

FC Nordsjælland har endnu ikke scoret efter to kampe i Champions Leauge. Tirsdag aften blev det til et 4-0 nederlag i Parken til Chelses i en kamp, hvor FCN ellers spillede godt med, men gik ned i de sidste 12 minutter, hvor Chelsea scorede tre mål.
"Jeg er meget skuffet, for jeg synes egentlig, at vi spillede godt med i 75 minutter, men går så ned til sidst og lader dem få to mål mere, end de nogensinde skulle have haft", sagde en skuffet anfører Nicolai Stokholm efter kampen.
Lige før Chelseas mål til 2-0 på frispark af David Luiz havde Joshua John FCN's største chance med et flot skud, som Chelseas målmand Petr Cech reddede på stolpen. Og ifølge FC Nordsjællands måske bedste spiller i kampen, Jores Okore, var det afgørende for kampen.
"Det er ikke fysisk, men mentalt, at vi går ned, da de scorer til 2-0 så hurtigt efter, at vi kunne være kommet på 1-1", sagde den bomstærke forsvarsspiller, der allerede efter fem minutters spil blev syet med flere sting over det venstre øje efter en redningsaktion i FCN's forsvarsfelt.
"Vi slog os på flere måder på de bomstærke englændere", som den unge FCN-spiller lakonisk konstaterede.
Med 4-0 nederlaget i Parken har FCN efter to kampe i Champions League endnu ikke scoret et mål og en målscore på 0-6. Men alligevel er optimismen intakt, også selvom Juventus venter på udebane i den næste CL-kamp om tre uger.
"Der var klare fremskridt i forhold til den første kamp mod Shaktar Donetsk, og nu skal vi tanke noget selvtillid på fredag mod OB og så lære af det her", sagde anfører Nicolai Stokholm, der byttede trøje med Chelseas anfører Frank Lampard efter kampen.
Chelseas mål blev scoret af Juan Mata (2), David Luiz og Ramires.

null

Publiceret 03 October 2012 00:05