Der er masser af skønne oaser i Nimtoftes omegn, men som i alle byer af samme størrelse vil et byfornyelsesprojekt kunne give midtbyen et nyt og forfriskende look.

Der er masser af skønne oaser i Nimtoftes omegn, men som i alle byer af samme størrelse vil et byfornyelsesprojekt kunne give midtbyen et nyt og forfriskende look.

Findes der noget grimmere end Nimtofte?

Det gør der sikkert, men der er plads til forbedringer, og det er nu op til byens borgere at rykke ved tingene

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nimtofte Borgerforening og Nimtofte Distriktsråd indbyder derfor alle borgere til at komme med ideer til udvikling af Nimtofte. Borgernes ideer skal bruges i en dialog med Syddjurs Kommune om at få igangsat et byforskønnelsesprojekt for Nimtofte.

Formanden for Nimtofte Borgerforening, Carsten Bryrup, nævner temaer som trafikafvikling, grønne områder, stier og renovering af forfaldne huse, som det er oplagte at beskæftige sig med.

“Men måske er det noget helt andet borgerne lægger vægt på. Det er vi spændt på at se, når vi i det kommende halve år inddrager borgerne i en udviklingsproces.”

Kom frit frem

Alle husstande i Nimtofte og omegn modtager i weekenden 6.-7. oktober et forslagsskema ind gennem brevsprækken.

“Vi håber, at mange vil bruge forslagsskemaet til at skrive gode ideer til Nimtoftes udvikling,” siger Jens Jacob Sørensen fra Nimtofte Distriktsråd.

“Det behøver ikke at være en lang roman. Folk kan nøjes med at skrive stikord om det, de ønsker skal ske i Nimtofte.”

Forslagsskemaet kan afleveres i en forslagskasse i Dagli´Brugsen eller på Midtdjurs Friskole.

Forslagene skal bruges på et borgermøde om Nimtoftes udvikling.

- Borgerne vil kunne følge, hvad der sker i projektet på Nimtofte.dk/Byudvikling
- Der afholdes et borgermøde om Nimtoftes udvikling 30. november på Lübker Square
- En byplangruppe bestående af Carsten Bryrup, Jens Jacob Sørensen og Frede Kjær (har hus i Lübker Golf Resort) skal i samarbejde med byplankonsulentfirmaet nærdemokrati.dk stå for gennemførelse af borgermødet og senere gå i dialog med Syddjurs Kommune

Publiceret 03 October 2012 12:22