En 19-årig mands solouheld gjorde, at politiet opdagede en kvinde med amfetamin.

En 19-årig mands solouheld gjorde, at politiet opdagede en kvinde med amfetamin.

Sprituheld afslørede kvinde med amfetamin

En ulykke kommer sjældent alene, måtte to kvinder sande, da de passerede et solouheld ved Hillerød

Af
Jens Berg Thomsen

Nogle gange er man bare på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Det måtte to kvinder fra København og Glostrup konstatere, da de før midnat mandag aften passerede et trafikuheld på Nejedevej ved Hillerød.
De to kvinder, en på 31 år og en på 34 år, kørte forbi et uheld, hvor en 19-årig mand fra Helsinge var kommet galt afsted, formentlig på grund af spritkørsel. Mens politiet var ved at danne sig et overblik på stedet, kom de to kørende i deres bil. Men da kvinderne så politiet, vendte de om. Det fik ifølge døgnrapporten betjentene til at fatte mistanke, så en hundepatrulje fulgte efter bilen.
Betjentene fandt bilen på en mark ved Bybjerggårdsvej lige i nærheden. Her var føreren af bilen stukket af, mens passageren, den 34-årige kvinde, stadig sad i bilen. Hundepatruljen fik dog fundet den 31-årige kvinde.
"Hun er den retmæssige ejer af køretøjet, men hun havde ikke kørekort til bilen," fortæller vicepolitikommissær Henrik Pihl fra Nordsjællands Politi.
Den 34-årige kvinde havde heller ikke helt rent mel i posen. Hun viste sig at være i besiddelse af amfetamin.
Den 19-årige mand kom ikke til skade ved sit solouheld, men han blev taget med til en blodprøve på skadestuen, fordi politiet mistænker ham for spirituskørsel.

Publiceret 03 October 2012 09:00