206 kg hash til Pusher Street beslaglagt i Nordsjælland

206 kg hash er blevet beslaglagt i Nordsjælland, og en mand og en kvinde, der bor på adressen i Kokkedal, er blevet anholdt.
Ifølge Københavns Politis Task Force Pusherstreet rammer fangsten leverandørerne til hashmarkedet i Pusherstreet på Christiania.
Efterforskning havde givet politiet en formodning om, at der på en adresse i Kokkedal skulle befinde sig et større kvantum hash. Hashen skulle angiveligt videre til Pusher Street på Christiania.
Derfor lavede Task Force Pusherstreet ransagning på adressen i Kokkedal i går fredag kl. 14.
"Vi fandt et meget stort kvantum hash. I en plastkasse i bryggerset fandt vi cirka 62 kg hash gemt, og desuden fandt vi cirka 144 kg hash, der nærmest var kastet ind i et udhus," fortæller politikommissær Steffen Thaaning Steffensen, Københavns Politi.

Se også tv-indslaget: Her er hash for 4 millioner kroner
Den 34-årige mand, der bor på adressen, blev straks anholdt ved aktionens begyndelse. Mandens hustru, en 36-årig kvinde, blev efterfølgende anholdt på sin arbejdsplads i det indre København.
Begge de anholdte er sigtet for overtrædelse af straffelovens § 191 for besiddelse af i alt cirka 206 kg hash. De vil blive fremstillet i Dommervagten i København i løbet af lørdag.
"Vi er meget tilfredse med gårsdagens aktion. Det er vores målsætning at ramme både købere, sælgere og leverandører, og med beslaglæggelsen mener vi at have forhindret over 200 kg hash i at nå Pusherstreet," siger Steffen Thaaning Steffensen.

Det er kun 10 dage siden, at Task Force Pusherstreet konfiskerede 78,2 kilo hash ved en aktion på Amager. Her blev to mænd fra Amager , en tysker og en polak anholdt og varetægtsfængslet for indsmuglingen. Hasher her var ligeledes tiltænkt markedet i Pusher på Christiania.
Se tv-klip her: 

Publiceret 27 October 2012 13:06