Vandt 135 millioner kroner på Herlev Hospital

Fredag aften satte en dansk spiller en gigantisk rekord, da den heldige spiller vandt 135 millioner kroner i lottospillet Eurojackpot. Det er den suverænt største gevinst i danmarkshistorien og det gevinstgivende spil er købt i Kiosken på Herlev Hospital

135.177.015 kroner! Tyg lige grundigt på det tal en gang. Det er noget af en mundfuld. Og de mange penge ruller snart ind på en heldig danskers bankkonto.
Fredag aften trillede de fem vindertal og to stjernetal nemlig ud til en enkelt spillers fordel i det europæiske lotteri. Og det var såmænd en dansker der vandt dem. Det oplyser Danske Spil.
Se også tv-indslag: Her er manden der styrer lottokuglerne
Den heldige spiller har købt sit spil i kiosken på Herlev Hospital.
Spilleren havde købt et spil på fire rækker til 60 kroner, og investeringen kaster altså mere end 135 millioner kroner af sig.
Den nybagte Eurojackpot-millionær skriver sig samtidig ind på en suveræn førsteplads over alle tiders største gevinster i Danmark.
Den hidtidige rekord lød på 38,5 millioner kroner vundet af et københavnsk ægtepar i marts 2008. Den rekord er altså slået med næsten 100 millioner kroner.
Vinderen vil få tilbudt økonomisk rådgivning af Danske Spil.
Se også tv-indslag: Byen med de mange lottomillionærer

null

Publiceret 27 October 2012 11:36