Lille Maggie var væk i 9 døgn:

Fundet 20 kilometer væk

Af
Af Pia Bech-Nielsen

I ni døgn frygtede Anne og Jesper Meyer, at de aldrig skulle se deres elskede hund Maggie igen.
Den 28. november blev Maggie så skræmt af en anden hund i Geels Skov ved Virum, at den løb ud af skoven - og forsvandt.
”Vi ledte, kaldte og fløjtede i dagene efter. Dag og nat. Både i Geels Skov, Ravnholm, Ørholm, Brede, Kirkeskoven, Dyrehaven, Jægersborg Hegn. Vi hængte billeder med kontaktinformationer op alle steder, men hun var bare væk," fortæller Anne Meyer.
Parret fra Gl. Holte kontaktede politi, Falck, dyreinternater, Dyrenes Beskyttelse, dyrlæger i området, Nordtaxi, men ingen kunne finde hunden. I hvert fald ikke før ni dage efter 'flugten'.
Den 5. december blev Maggie fundet på et nedlagt gartneri i Ejby ved Glostrup omkring 20 kilometer fra Geels Skov. Ejeren af gartneriet har en hund, som opsnusede en stærkt afkræftet hund, der lå på asfalt og savsmuld i en overdækning ved et træpillefyr. Først efter tre timers kamp ville Maggie tage imod vand og mad.
Da gartneriet henvendte sig til Københavns Vestegns Politi, var hunden ikke registreret som efterlyst. Den var meldt savnet i Nordsjællands politikreds, og it-systemerne kunne ifølge Anni Meyer ikke tale sammen.
Tilfældigvis var datteren på gartneriet hesteinteresseret ligesom Anne og Jesper. Maggies ejere havde efterlyst deres hund på heste-nettet.dk - og den efterlysning havde datteren læst.
Så efter ni dages bekymringer blev Maggie genforenet med sin familie i Gl. Holte, hvor hun bliver forkælet og får sin yndlingsmad, så hun hurtigt kan komme sig og blive den gamle Maggie.

Publiceret 13 December 2012 14:02