Amin Skov får krisehjælp

Restauratør Amin Skov er begyndt at modtage krisehjælp efter branden på Restaurant Vejlegården

Amin Skov er stadig meget påvirket af branden på sin restaurant i Vejle natten til fredag 21. december - hvor han blev fundet og hentet i ambulance.
Det skriver han i en meddelelse, der er blevet offentliggjort på de to facebooksider "Støt restaurant Vejlegården" og "Restaurant Vejlegårdens Støtteforening."
Amin Skov fortæller, at hele familien er stærkt påvirkede af sagen, og at han selv er begyndt at få krisehjælp i et forsøg på at komme videre. 
Indehaveren af Restaurant Vejlegården har tidligere meddelt, at han fik nogle skader og blev røgforgiftet under branden. De nærmere omstændigheder ved branden har Amin Skov ikke udtalt sig omkring offentligt. Han skriver i den seneste meddelelse, at politiet efterforsker sagen, og at han afventer efterforskningen.
Meddelelsen på facebook lyder således:
"Kære venner, interesserede samt presse.
1000 tak for alle jeres hilsner og bekymringer.
De seneste par dage har givet grobund til mange spekulationer samt teorier omkring branden på Vejlegården. Desværre er ikke kun jeg, men hele familien stadig så påvirket af sagen, at vi stadig prøver at finde roen, trygheden samt hinanden. Personlig er jeg stadig meget stærkt påvirket af den voldsomme oplevelse og er påbegyndt krisehjælp i et forsøg på at takle samt komme videre i sagen. De seneste dage har handlet om julen samt familien. Desværre rækker kræfterne og overskuddet pt ikke til at besvare alle jeres beskeder personligt. Samt/eller tale med pressen. Lige nu handler det om at komme på benene igen, Samt genfinde den daglige rytme. Politiet efterforsker stadig sagen og jeg afventer deres efterforskning.
Endnu engang 1000 tak for alle de flotte tanker, beskeder samt blomster.
Håber på jeres tålmodighed samt hjælp så vi som familie kan finde fodfæste igen før vi kan være sammen med jer igen.
Mvh
Amin & familie."

null

Publiceret 26 December 2012 02:30