Andreas Laudrup er blevet udlejet til den franske storklub St. Etienne. Foto: www.boesenfoto.dk

Andreas Laudrup er blevet udlejet til den franske storklub St. Etienne. Foto: www.boesenfoto.dk

Andreas Laudrup skal til fransk storklub

FCN og St. Etienne har underskrevet en lejeaftale

Af
Martin Warming

Martin Warming

FC Nordsjælland og den franske klub St. Etienne blev onsdag klokken 16.30 enige om de sidste detaljer, der sender Andreas Laudrup til den franske storklub i forårssæsonen.
De sidste papirer blev underskrevet onsdag eftermiddag, oplyser FCN på sin hjemmeside.
"Efter en god og positiv dialog med Andreas Laudrup, har vi valgt at takke ja til et tilbud fra St. Etienne, der ønsker at leje Andreas i forårssæsonen. Her vil han få muligheden for at udvikle sig yderligere og spille fodbold på et højt niveau. Vi ser det som en god chance for Andreas, som i efteråret ikke har fået helt det antal kampe i startopstillingen, vi og han havde håbet, og gør han det godt, er vejen banet for et permanent skifte, alternativt kommer han tilbage til os med lærerige erfaringer i baggagen," siger sportsdirektør Jan Laursen.
Andreas Laudrup selv er glad for muligheden for at hente vigtig erfaring i St. Etienne.
"Det er en utrolig spændende chance og en mulighed, man skal overveje mange gange før man siger nej. Nu faldt det på plads og jeg glæder mig meget til de kommende seks måneder, hvor jeg får muligheden for at udvikle mig selv som både spiller og som menneske i en ny klub, ny liga og nyt land", siger Laudrup, der dog ærgrer sig over, at skulle undvære holdkammeraterne i FCN.
"Jeg har det helt fantastisk med drengene i FC Nordsjælland, hvor sammenholdet i hele klubben er stærkt, og forholdet mellem spillere, trænere, administration og ledelse er rigtig godt og tæt. Det vil jeg helt sikkert holde ved lige, og derfor ser jeg heller ikke det her som et farvel," siger Andreas Laudrup til fcn.dk

null

Publiceret 10 January 2013 16:53