Heidi Abildskov blev dræbt i sit hjem i Virum i november. Foto: Jacob Damkjær

Heidi Abildskov blev dræbt i sit hjem i Virum i november. Foto: Jacob Damkjær

Mystisk seddel havde intet med Heidi-drabet at gøre

Men politiet leder stadig efter to indbrudstyve, der er blevet fanget på et overvågningskamera

Af
Martin Warming

Martin Warming

Nordsjællands Politi er nu overbevist om, at den mystiske seddel, der blev fundet i postkassen hos den dræbte Heidi Abildskov i Virum, intet har med mordet på hende at gøre.
På sedlen stod der: "Vi er en gruppe polakker som prøver at hjælpe andre i Polen. Derfor, hvis i har brugt tøj, sko, eller legetøj, I ikke skal bruge mere, vil i være så venlige at komme det i sække og sætte det ud. Vi vil afhente det søndag d.  2012 mellem kl. 12 og 18."
Med sedlen har altså intet med drabet på Heidi Abildskov at gøre, oplyser Nordsjællands Politi på sin Facebook-side torsdag aften.
"Vi har i forbindelse med opklaringsarbejdet af drabet på en kvinde fra Virum bedt om hjælp til at få identificeret et brev vedr. donation af tøj til Polen. Vi har fået rigtig mange henvendelser, og har nu fundet ud af at dette hjælpearbejde intet har med drabssagen at gøre. Vi takker for de mange henvendelser Da vi koncentrerer os om den videre efterforskning, kan vi desværre ikke give direkte retursvar til de mange, der har henvendt sig", skriver Nordsjællands Politi.
Politiet er derimod stadig interesseret i at høre fra personer, der kan genkende de to indbrudstyve, der blev fanget på et overvågningskamera i forbindelse med et indbrud i sommeren 2012.
Ved indbruddet i sommer stjal de to mænd bilnøgler og en lyseblå Mercedes E280 CDI, årgang 2005. Hverken bil eller gerningsmænd er fundet endnu, men mændene blev optaget af et overvågningskamera, da de var i færd med indbruddet, og nu beder Nordsjællands Politi borgerne om hjælp til at finde personerne.
Heidi Abildskov blev dræbt natten mellem den 15. og 16. november sidste år i hendes hjem på Frederiksdalsvej 174 i Virum.
TV: Se overvågningsvideoen her

Sedlen, som politiet har fundet i Heidi Charlotte Abildskovs postkasse.

Sedlen, som politiet har fundet i Heidi Charlotte Abildskovs postkasse.

null

Publiceret 10 January 2013 20:42