Politidirektør Kim Christiansen var blandt de politifolk, der i 2012 har haft jubilæum i tjenesten.

Politidirektør Kim Christiansen var blandt de politifolk, der i 2012 har haft jubilæum i tjenesten.

Se billederne:

Politibossen blev også selv hædret

Traditionen tro fik jubilerende betjente hæderstegn ved politiets nytårsparole. Denne gang fik chefen også selv et

En af de faste traditioner ved Københavns Vestegns Politis nytårsparole er uddeling af hæderstegn til betjente, der i 2012 har kunnet fejre jubilæum.
Sådan var det også onsdag, da Musikteatret i Albertslund dannede rammen om arrangementet. Men noget var dog nyt i forhold til tidligere år, for denne gang kunne chefen selv modtage et hæderstegn.
Politidirektør Kim Christiansen kunne således nævne sig selv i den række af 25-års jubilarer, der blev remset op, og han så da heller ikke mindre stolt ud end de øvrige betjente, da han fik hæderstegnet hæftet på uniformen.Indsats mod bander

Udover chefen blev blandt andre også politikommissær og vagtchef Brian Holm Larsen fra Albertslund hædret, og en anden tradition blev fulgt, da borgere der i årets løb har været gode til at hjælpe politiet, blev tildelt dusører og fik klapsalver med på vejen.
I sin nytårstale inden overrækkelserne havde Kim Christiansen erklæret sig til tilfreds med indsatsen i 2012 mod såvel bander som indbrud:
""Ud over at presse og retsforfølge disse kriminelle grupperinger opnåede vi på vestegnen i samarbejde med vores 11 kommuner meget flotte resultater, når det gælder at få unge til at forlade disse kriminelle miljøer - vores såkaldte exitarbejde", sagde Kim Christiansen til de mange fremmødte repræsentanter for politiet og anklagemyndigheden.

Borgere og betjente, der i 2012 har gjort en særlig indsats, blev hædret med dusører.

Borgere og betjente, der i 2012 har gjort en særlig indsats, blev hædret med dusører.

Fakta

Københavns Vestegns Politi dækker 11 kommuner: Albertslund, Ballerup, Brøndby, Glostrup, Gladsaxe, Herlev, Hvidovre, Høje-Taastrup, Ishøj, Rødovre og Vallensbæk.

Publiceret 10 January 2013 06:00