Til naturist-svømning i Blovstrød er der stemningsfuldt levende lys langs bassinet.

Til naturist-svømning i Blovstrød er der stemningsfuldt levende lys langs bassinet.

Smid badebukser og badedragt:

Her svømmer vi nøgne

Af
Af Michael Braunstein

Hele fem gange har det været muligt at svømme nøgen i Blovstrød Svømmehal i løbet af 2012. Det tilbud opstod, fordi Sigma Swim Allerød sammen med foreningen Danske Naturister fandt sammen om at arrangere naturist-svømning en række fredagsaftener i løbet af året.
"Vi fortsætter det gode samarbejde i 2013, således at der vil være en række aftener i Blovstrød Svømmehal reserveret naturist-svømning, det vil sige at alle deltager uden badetøj på disse aftener," siger svømmeklubben.
Naturist-svømning tilbydes nu i en række af svømmehaller jævnt fordelt på Danmarkskortet, men Blovstrød Svømmehal er indtil videre eneste tilbud i Nordsjælland.
"Til naturist-svømning i Blovstrød er der stemningsfuldt levende lys langs bassinet, der bydes på kaffe og the, ofte har en eller flere af deltagerne hjemmebagt kage med, der er behagelig musik i højttalerne, hyggesnak i saunaen og i det hele taget er der en dejlig afslappet atmosfære," beretter svømmeklubben.
Sigma Swim Allerød håber, at endnu flere end hidtil får øjnene op for naturist-svømningen, som på ganske få punkter adskiller sig fra en vanlig tur i svømmehallen: Man klæder om sammen, hvilket specielt børnefamilier sætter stor pris på, og så har man altså bare ikke tøj på. De kommende arrangementer i foråret 2013 vil byde på et tema hver enkelt aften, oplyser klubben.
Næste gang der tilbydes naturist-svømning er fredag 25. januar kl. 19.00-21.30, dørene lukkes kl 19.30.
Man kan læse mere om naturistsvømning i Blovstrød Svømmehal på www.svomallerod.dk og www.naturister.dk

Publiceret 20 January 2013 11:45