Uffe Bech fra Lyngby skifter til FC Nordsjælland. Foto: FC Nordsjælland

Uffe Bech fra Lyngby skifter til FC Nordsjælland. Foto: FC Nordsjælland

FCN køber 1. divisions-spiller

20-årig Lyngby-spiller har skrevet kontrakt med de danske mestre

Af
Martin Warming

Martin Warming

Lyngby Boldklub, Uffe Bech og FC Nordsjælland er blevet enige om en transfer af den 20-årige landsholdsspiller, som omgående skifter til de danske mestre.
Uffe Bech og FC Nordsjælland må dog vente lidt med den første træning, da Uffe er en del af det landshold, der tirsdag drager mod USA på en kombineret liga- og  U21-landsholdstur.
"Vi har fulgt Uffe længe og er meget tilfredse med, at vi nu er blevet enige om en kontrakt. Trods sin unge alder har Uffe stor erfaring fra mange internationale kampe med diverse landshold, og han har længe været en bærende del af Lyngbys mandskab," siger sportsdirektør Jan Laursen til fcn.dk.
"Profil-mæssigt passer han rigtig godt ind i vores strategi om at hente unge spillere med stort potentiale. Selvom det må forventes, han skal bruge lidt tid til at vænne sig til vores spil og at være en del af FC Nordsjælland, vil han med sine mange kvaliteter med bolden og blik for spillet relativt hurtigt bidrage til udviklingen i vores måde at spille fodbold. Og så er det en spiller, der har bevist, han også kan lave mål og underholde med sine mange offensive kvaliteter," siger Laursen.
Kontrakten er af tre et halvt års varighed, altså til sommeren 2016, og Uffe Bech ser frem til at spille for de danske mestre:
"FC Nordsjælland spiller en form for fodbold, der passer rigtig godt til mig. De vil gerne have bolden og spille med front mod mål og samtidig er det en klub, der hele tiden udvikler sig. Jeg glæder mig rigtig meget til, at spille for FCN, hvor jeg jo i forvejen kender en del spillere, som kun har talt positivt om klubben," siger Uffe Bech.
"Skiftet fra første division til de regerende danske mestre kan måske virke stort, men jeg er overbevist om, at jeg relativt hurtigt vil falde ind på holdet. Jeg vil i hvert fald gøre mit allerbedste for at bidrage og glæder mig meget", siger FCNs nye spiller.

null

Publiceret 22 January 2013 11:23