Forhandlinger med brandstiftere er udelukket

Borgmester Steen Christiansen understreger over for de borgerlige, at der aldrig har været tale om at forhandle med de unge der sætter ild på byen

"Jeg vil godt understrege, at vi under ingen omstændigheder ønsker at forhandle med de unge, der vil sætte ild på vores by".
Borgmester Steen Christiansen (Soc.) er helt klar i sin holdning.
Danni Olsen fra Dansk Folkeparti og Henning Lindhardt fra De konservative kritiserer i AP borgmesteren, fordi de mener, han vil gå dialogens vej i forsøget på at få den seneste tids brande til at stoppe.
"Jeg synes, der er behov for at sige - ikke mindst til de borgerlige - at den indsats der er sat i gang ikke drejer sig om at forhandle med dem, der truer med at sætte ild på byen, hvis de ikke får deres krav opfyldt", siger Steen Christiansen.
"Vi har gang i en bred indsats, der involverer kommune, politi, forældre og borgere, og vi opfordrer forældrene til at få talt med deres unge, så vi i fællesskab kan få stoppet de mange brande i Albertslund."
"Samtidig sker der et arbejde ude på gaderne, og det styrer vores gademedarbejdere. Hvis de ønsker dialogmøder, er det helt deres afgørelse. Jeg deltager ikke i dialogmøder", slutter borgmesteren.

null

Publiceret 25 January 2013 07:00