Borgmester om Waterfront-fyring:

Eneste udvej

I den nuværende situation kan Waterfront ikke levere dén vare, de hidtil har leveret, vurderer Ole Find Jensen (S)

Af
Af Henrik Gregersen

Der er ingen grund til at smide dårlige penge efter gode penge.Og fra at være en hjælp i både kommunikationsrådgivning og ikke mindst lobbyarbejdet, kan Waterfront i sig selv i den kommende tid være ensbetydende med lukkede døre for Frederikssunds budskaber.
Sådan lyder vurderingen hos den øverste ledelse i Frederikssund Kommune, og derfor har kommunen nu ophævet samarbejdet med Waterfront Communications.
"Det er en logisk og nødvendig konsekvens af dén situation, Waterfront pt. befinder sig i. De vil ikke i den kommende tid på nogen måde være i stand til at levere den vare, de hidtil har leveret," siger borgmester Ole Find Jensen (S) til Lokalavisen.
Den vare har bestået af både traditionel kommunikationsrådgivning, medietræning af ledelsen - og ikke mindst adgang til dét solide, politiske netværk, Waterfront indtil for et par uger siden kunne trække på.
DR's historier om skjulte dagsordener og tvivlsomme metoder har dog angiveligt givet Christiansborg-politikere kolde fødder, når det drejer sig om at være de glade modtagere af budskaber fra Waterfront.
Og hvis der går grus i lobby-arbejdet for Vinge, en ny fjordforbindelse og en motorvej til Frederikssund, vil det i sidste ende kunne gå ud over kommunens adgang til at få leveret sine budskaber på Christiansborg.
Ole Find Jensen understreger, at han mener, at Waterfront hidtil har været pengene værd, og at der er kommet gode resultater ud af samarbejdet.
"Men det forløb, der er blevet rullet op i DR, har ikke været et kønt syn. Jeg vil ikke bruge DR som sandhedsvidne i en sådan sag, for jeg synes, den seneste tid har budt på eksempler, hvor man har blandet fakta og fiktion. Men der er i hvert fald behov for en afklaring, og som situationen står lige nu, kan man derfor ikke levere varen. Og så er der jo for os kun én ting at gøre," lyder konklusionen fra borgmesteren.

null

Publiceret 30 January 2013 15:05