Jan Laursen, sportsdirektør hos FC Nordsjælland, glæder sig til foråret, hvor klubben står med en trup med mange nye, udenlandske spillere. Arkivfoto.

Jan Laursen, sportsdirektør hos FC Nordsjælland, glæder sig til foråret, hvor klubben står med en trup med mange nye, udenlandske spillere. Arkivfoto.

FCN:

"Nu glæder vi os til foråret"

Transfervinduet har nærmest været historisk for FC Nordsjælland, der har gennemført rekord mange transaktioner og dermed står med noget nært et helt nyt hold til foråret

Af
Helene Stolle

Jan Laursen, sportsdirektør hos FC Nordsjælland, lægger ikke skjul på, at det netop lukkede transfervindue har været hektisk.
"Mere end 20 spillere har været inde og ude. Det har været utroligt spændende og hektisk, men vi har hele tiden været i kontrol", fortæller han til fcn.dk, hvor han også understreger, at de mange nye transaktioner betyder, at FC Nordsjælland er vokset som klub og organisation.
"Vi har ikke gjort noget overilet eller impulsivt. Vi har været forberedt og vidst, hvad vi ville", lyder det fra Jan Laursen.
Se web-tv med Jan Laursen her

Farvel til markante spillere

FC Nordsjælland har sagt farvel til mange markante spillere og ikke mindst taget flere unge udenlandske spillere ind i truppen.
"Vi siger farvel til nogle rigtig dygtige spillere, der har haft betydning for FCN. Det skal vi have respekt for, men vi siger også goddag til nye spillere, som vi skal have tålmodighed med", siger Jan Laursen og tilføjer, at han glæder sig til forårssæsonen.
"Vi er godt klædt på til foråret. Nu kender vi truppens sammensætning, og de nye folk skal spilles ind på holdet", lyder det fra sportsdirektøren.
Det er primært udenlandske spillere, der er blevet tilført den nordsjællandske superligaklub, og det er der flere grunde til forklarer Jan Laursen.
"Det er svært at handle i Danmark på grund af den tætte liga, og så er det godt at få tilført noget internationalt til holdet. At mixe det udenlandske med gode danske dyder giver os et spændende hold til foråret".

FCNs superligatrup

1 Jesper Hansen (M)
2 Jores Okore
3 Francisco Calvo
4 Conor O'Brien
5 Anders "AC" Christiansen
7 Nicolai Stokholm (C)
8 Patrick Mtiliga
9 Ricardo Bueno
11 Morten Nordstrand
12 João Pereira
13 Oguzhan "O.G." Aynaoglu
14 Joe Sise
15 Joshua John
16 Thomas Villadsen (M)
17 Søren Christensen
18 Uffe Bech
19 Mark Gundelach
20 Kasper Lorentzen
21 Ivan Runje
23 Mario Ticinovic
24 Kamal Issah
28 Nichlas Rohde
29 Søren Henriksen
30 Lasse Petry
32 Jannich Storch (M)

null

Publiceret 01 February 2013 12:13