Tyv indlagt med akutte hjerteproblemer

En indbrudstyv i Charlottenlund blev onsdag indlagt på sygehuset med akutte hjerteproblemer, efter han blev anholdt af politiet, da han var stærkt påvirket af alkohol og heroin

Af
Af Jeppe Lund

Eftar at have forsøgt indbrud i en villa på Charlottelund blev en indbrudstyv, en 35-årig mand fra Hillerød, onsdag indlagt på sygehuset med akutte hjerteproblemer.

Da han omkring kl. 12.15 var i færd med et indbrud på Enighedsvej, blev han overrasket af den 53-årige kvinde, der bor i villaen. Han stak af på en let genkendelig mountainbike og kørte ind mod København.

En patrulje fra Nordsjællands Politi kunne dog kort efter anholde indbrudstyven, fortæller Finn Duris, vicepolitikommissær ved Nordsjællands Politi.
"Kl. 13 bliver han taget til fange af en patrulje, og han er forholdsvis medtaget af alkohol og heroin i en skøn blanding, og han bliver indlagt på hospitalet med akutte hjerteproblemer", siger han.
Den 35-årige mand fra Hillerød er en gammel kending af politiet, og han var i besiddelse af heroin, da han blev anholdt. Han nåede ikke at stjæle noget fra villaen på Enighedsvej.

Publiceret 08 February 2013 15:39