Mand greb fat i pige:

"Tag dit tøj af"

Fire piger fik sig en grim oplevelse, da en mand pludselig greb fat i én af dem i en tunnel ved Tranbjerg Skole

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Tranbjerg Skole og Grønløkkeskolens skoleleder Stafan Møller Christensen advarer nu alle i området om, at en børnelokker har været på spil ved Tranbjerg Skole.
Episoden skete tirsdag 19. februar omkring klokken 18, hvor fire elever fra Tranbjerg Skole og Grønløkkeskolen legede i tunnelen ved Tranbjerg Skole. Her dukkede en mand pludselig op og greb fat i én af dem og bad hende tage tøjet af. Pigen nægtede, og mens hun fik vristet sig fri, råbte veninderne efter manden, der derfor løb fra stedet. Pigen kom ikke til skade.

"Hent jeres børn"

Sagen er blevet meldt til politiet, og skolelederen opfordrer alle med oplysninger om at kontakte Østjyllands Politi på 114.
Stefan Møller Christensen oplyser desuden, at sagen har fyldt meget på skolen siden episoden skete.
Også AIA Tranbjergs gymnastikafdeling har advaret forældrene om børnelokkeren og har opfordret dem til at hente deres børn.
"Vi vil gerne opfordre jer forældre til at hente jeres børn efter gymnastik i den kommende periode, så de ikke skal køre hjem alene. I er også velkomne til at komme ind i gymnastiksalen og hente jeres børn, så de ikke skal stå og vente alene på p-pladsen," oplyser Tina Christensen på vegne af bestyrelsen, og hun fortsætter:
"Dette er blot en opfordring for at være påpasselige for børnenes skyld en periode."

Flere børnelokkere på spil
Det seneste tilfælde er ikke den eneste gang, at børnelokkere har været på spil i Aarhus. Alene i år har der i hvert fald været fire episoder, hvor mænd på forskellig vis har antastet børn.
To gange har mænd stoppet børn i Åbyhøj, og også Rundhøjskolen har været ude med en advarsel om en mand i en bil. Og endelig er en pige altså blevet grebet fat i på Tranbjerg Skole.

null

Publiceret 22 February 2013 10:49