Michael Forsmark var en af heltene ved branden på Solvænget, da han hjalp flere af beboerne i sikkerhed. Det er fra denne lejlighed billedet er fra.

Michael Forsmark var en af heltene ved branden på Solvænget, da han hjalp flere af beboerne i sikkerhed. Det er fra denne lejlighed billedet er fra.

Tv-fotograf truet med pistol på arbejdet

Den i Allerød-bosiddende fotograf Michael Forsmark, blev ifølge dr.dk truet med en pistol, da han var ude at dække skyderiet i Værebroparken for Local Eyes

Af
Tekst og foto: Mads Hussing

Da Michael Forsmark var ude for Local Eyes for at dække lørdagens skyderi i Værebroparken, blev han truet med en pistol. Det skriver dr.dk, der kan fortælle den i Allerød bosiddende fotograf, var på vej væk fra gerningsstedet, da en bil kørte op på siden af ham.
"Vi er der rimelig hurtigt, for jeg bor tæt på. Jeg får lavet mine billeder, og på vej ned mod deres klub, kommer der en sort bil, hvor der sidder fem mænd i sort tøj op på siden af mig. De standser mig ved det første kryds, og så råber den ene på bagsædet "Det er en af dem," og så kunne jeg godt regne ud, at jeg skulle passe på," siger fotografern Michael Forsmark til DR Nyheder.
Ved næste lyskryds hiver overhaler bilen ham indenom, hvor en af passagerne, ifølge Michael Forsmark, hev en pistol frem og sigtede mod ham, mens en af de andre skreg op. Local Eyes kommer tit først til politiepisoder, og derfor kan du blive udsat for disse ting. Michael Forsmark er, ifølge dr.dk, tidligere i bandekonflikten også blevet truet med en kniv.

Publiceret 18 March 2013 13:12