Rock Under Broens musikansvarlige, Peter Zederkof, har god grund til at være tilfreds.

Rock Under Broens musikansvarlige, Peter Zederkof, har god grund til at være tilfreds.

Rock Under Broen:

"Der bliver udsolgt"

Programmet er næsten på plads, og arrangørerne er optimistiske

Af
Lars Saugbjerg

"Jeg kan ikke lade være med at smile."
Rock Under Broens musikansvarlige, Peter Zederkof, vender begge tommelfingre opad - og konstaterer, at forberedelserne til den store 25 års jubilæumsfest den 8. juni kører på skinner. Programmet er næsten på plads.
"Og billetsalget går over al forventning. Det er nu, at man skal komme ud af busken. I hvert fald hvis man vil være sikker på at få billet. Jeg er ikke i tvivl om, at vi får udsolgt, og det bliver før selve dagen," siger Peter Zederkof, der med et stolt smil kigger på de mange kunstnernavne, som skal gøre festen til et "sølvbryllup" af dimensioner.
Der er plads til 14.000 gæster under broen. Og arrangørerne har ikke mulighed for at udvide pladsen - så køb billet nu, hvis du alligevel har sat et kryds i kalenderen.
"Den generelle opbakning, som Rock Under Broen tidligere har oplevet, er genopstået," fastslår Peter Zederkof, der tilføjer, at interessen omkring pladsens VIP-telt også har været stor. Der er kun 150 billettter tilbage ud af 1.000.
Der er flere årsager til den gode stemning, mener Peter Zederkof. Programmet falder i manges smag, men det ligger også fast, at folk har indset nødvendigheden af solid opbakning - hvis Middelfarts store flagskib skal holde sig flydende. Mange har taget arrangementet for givet. Men sidste år kastede arrangørerne håndklædet i ringen, da publikum svigtede. Det må for alt i verden ikke ske igen.

Jubilæumsshow

The Antonelli Orchestra sparker gang i selve jubilæumsshowet, som produceres af PDH Music i København, der først senere vil offentliggøre koncertens forskellige kunstnere.
"Men det bliver bands og solister, en bred vifte af kendte navne, som har optrådt under Lillebæltsbroen," siger Peter Zederkof.
Lige nu har Rock under Broen travlt med at tilrettelægge, fordele og koordinere de mange arbejdsopgaver, som skal varetages lige før, under og efter festivalen. Alle, der ønsker at give en hjælpende hånd, kan melde sig via rub.dk.
Opbygningen af pladsen er anderledes end sidste år. Det store koncert-telt vender tilbage, og i det hele taget vil arrangørerne gå op i, at få mange overdækkede arealer.
"Vi etablerer nogle forskellige eventområder, hvor man kan holde en fest i festen. Det skal vi nok fortælle mere om senere. Lige nu er budskabet: Vi glæder os - og husk så at få købt din billet, inden det er for sent..."."Jeg må godt blære mig lidt, for det er et solidt program. Vi vil gerne ramme bredt, og det vil jeg påstå, at vi gør."
Peter Zederkof
Musikansvarlig

Rock Under broen 2013, det foreløbige program:
Rasmus Seebach
Medina
Kim Larsen
Kashmir
Magtens Korridorer
Rasmus Walter
Tina Dickow
Sanne Salomonsen
Alphabeat
Barnara Moleko
The Antonelli Orchestra + div. kunstnere

Publiceret 18 March 2013 07:00