Kronprinsesse Mary, kvinde med indvandrerbaggrund, er inviteret til Albertslund.

Kronprinsesse Mary, kvinde med indvandrerbaggrund, er inviteret til Albertslund.

Mary inviteret af indvandrerkvinder

Brugerne i centret har med stor interesse fulgt kronprinsessens engagement, siger leder af VIKC

At komme til Danmark som kvinde fra en anden kultur - det kender mange i Albertslund noget til. Det gør kronprinsesse Mary sådan set også.
Så når nu hun har meget til fælles med brugerne af Vestegnens Indvandrer Kvindecenter (VIKC), så kunne det vel godt tænkes at Hendes Kongelige Højhed havde interesse i et besøg?
De tanker har man længe tænkt i VIKC, og nu har lederen, Hakima Lasham Lakhrissi, sendt et brev med en høflig invitation afsted til Amalienborg.
"Brugerne i centret har med stor interesse fulgt Deres engagement og mange besøg i forskellige sociale projekter for socialt udsatte grupper i Danmark og har udtrykt et stort ønske om at få besøg af Dem", står der blandt andet, og videre fremhæves det, at VIKC tidligere har haft besøg af blandt andre den amerikanske ambassadør Laurie S. Fulton og formanden for Folketinget, Mogens Lykketoft.
"Kvinderne har givet udtryk for, at de føler sig både set og hørt, og at besøgene har motiveret dem til at få mere viden om det danske samfund, så de kan deltage aktivt både for deres egen og deres børns skyld. Vores brugere har et stort ønske om at få en dialog med Deres Kongelige Højhed for at få skabt en offentlig og nuanceret debat om de udfordringer, de står med i deres hverdag."
VIKC håber på et kongeligt besøg i løbet af 2013.
due

Publiceret 01 May 2013 09:00