Madhuset er flyttet fra Byvej i Stenløse til disse lokaler på Skatskærvej i Ølstykke. (Foto: KT)

Madhuset er flyttet fra Byvej i Stenløse til disse lokaler på Skatskærvej i Ølstykke. (Foto: KT)

Nyåbnet restaurant bestjålet for 80.000 kroner

Madhuset nåede dårligt at åbne i deres nye lokaler på Skatskærvej i Ølstykke før én eller flere indbrudstyve slog til og stjal værktøj, sprut, sodavand og flere liter is

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Marianne Larsen og Per Sten Ulrich havde glædet sig til at slå dørene op til Madhuset på Skatskærvej 2 i Ølstykke, men åbningen skulle langtfra vise sig at være en dans på roser.
Natten til lørdag den 27. april blev det nye spisested, som tidligere lå på Byvej i Stenløse, udsat for indbrud.
"Det var bestemt ikke sjovt. Der blev stjålet værktøj, ti flasker sprut, sodavand og tyve liter is. Det hele har en samlet værdi på mellem 70.000 og 80.000 kroner," siger Madhusets to ejere til Lokalavisen.
Gerningsmændene var kommet ind ved at bryde et vindue op til spillehallen, der ligger klods op af restauranten.

Smed brødrister på jorden

"Det var ikke kun indbruddet. Det var selvfølgelig slemt i sig selv, for vi fik stjålet for mange penge, men tyvene havde også smidt en brødrister ud på parkeringspladsen og et tomt pengeskab, som de ikke kunne få op. Alt i alt var det ikke lige den start, som vi havde håbet på her i Ølstykke," siger Marianne Larsen.
Det populære spisested, hvis menukort byder på alt det gode fra det danske køkken, er dog klar til at få fat i de sultne kunder.

Dansk mad i fokus

"Vi havde en god tid på Byvej i Stenløse, men vi var nået til et punkt, hvor vi gerne ville have nogle større lokaler. Vores mål var at finde et sted, som også kunne huse selskaber og de spisende gæster. Det har vi fundet her på Skatskærvej, og vi er også glade for placeringen," siger Marianne Larsen og fortsætter:
"Vi skal helt klart udnytte, at vi ligger lige ud til A6-vejen. Mange biler kører dagligt lige forbi, så vi skal få lokket dem herind," siger hun.
Madhuset vil køre videre med det samme menukort, der blandt andet tæller lune retter, hjemmelavede burgere og forskellige slags smørrebrød, men flytningen har også medført et par nyheder.
"I weekenderne vil vi byde på en klassisk dansk buffet, og hver torsdag vil der være stegt flæsk som buffet," siger Marianne Larsen.

Publiceret 01 May 2013 06:15