Venstre siger

Venstre siger "mig selv først", mens Socialdemokraterne har det mål, at alle får skabt sig et trygt og rigt liv" sagde forsvarsminister Nick Hækkerup ved det lokale 1. maj møde om Venstres vækstpakke.

Nick Hækkerup 1. maj:

Vi fører ikke kun blå politik

Forsvarsminister Nick Hækkerup og borgmester Ole Bondo Christensen var talere ved årets 1. maj arrangement

Af
Stig Tolderlund

"Mange vil spørge, om regeringen fører blå politik. Svaret er ja".
Det sagde forsvarsminister Nick Hækkerup ved Socaildemokraternes 1. maj arrangement i Værløse Bio & Cafe.
"Fordi Socialdemokraterne ikke har 90 mandater. Så vi kan ikke opnå alene røde resultater. Vi fører vel også den politik, fordi vi ikke kan være 100 procent sikre på, at kunne bevare regeringsmagen til tid og evighed. Vi laver brede aftaler. Jeg tror ikke, at befolkningen er til blokpolitik" sagde han.
"Vi fører også rød politik, for vi skaber arbejdspladser og vi sætter penge af til at hjælpe de arbejdsløse".
Borgmester Ole Bondo Christensen var den anden af dagens talere.
"1. maj er en festdag og en kampdag. Og der er stadig meget at kæmpe for".
"Regeringen har skulle rette op på mange års manglende styring af økonomien. Det er en utaknemmelig opgave, og det kan være svær at forklare, hvad der er den nødvendige politik" sagde han.
"I Furesø har vi også været tvunget til at føre den nødvendige politik. Vi overtog en kommune med en gæld per indbygger, der var større end på Island, da det så værst ud. Vi er ved at få rettet det op. Vi har fået en aftale med staten om gælden, og det er lykkedes os at sætte skatten ned".
"Det som de borgerlige siger, er deres værdier, for eksempel at have styr på økonomien, det er det, vi præsterer som socialdemokrater her i kommunen".
Borgmesteren kom også ind på kommunalvalget.
"Et af temaerne bliver økonomi. Vi skal overbevise borgerne om, at vi er de bedste til det. Vi skal også slå på skoleområdet. Alle børn skal have udfordringer. Og de borgerlige har ikke patent på at være erhvervsvenlige. Vi har et godt erhvervsklima, og ifølge en undersøgelse synes virksomhederne, at vi den kommune, der er lettest at samarbejde med.

Blå og rød

null

Publiceret 01 May 2013 09:20