Popstjernen Medina kommer alligevel ikke til Ølstykke i denne omgang. (Arkivfoto)

Popstjernen Medina kommer alligevel ikke til Ølstykke i denne omgang. (Arkivfoto)

Chok:

Medina-koncert er aflyst

Ølstykke Fodbolds Venner har valgt at aflyse næste måneds "Midsommer Rock", da man kun har solgt 700 billetter

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Et yderst skuffende billetsalg får nu Ølstykke Fodbolds Venner til at trække stikket og aflyse "Midsommer Rock" den 22. juni, hvor popstjernen Medina var det helt store navn.
"Vi har kun solgt 700 billetter, og vi skulle helst op på 2400 billetter for at tjene bare lidt på salg af øl og vand. Det kommer vi ikke, og derfor har vi allerede nu valgt at aflyse arrangementet," siger John "Hoppe" Hansen, som er formand for ØFV.
Han lægger ikke skjul på, at aflysningen kommer som en kæmpe skuffelse for fodboldvennerne.

Billetsalg gik i stå

"Vi er meget kede af det, og det er virkelig ærgerligt. Efter de første tre uger var der allerede solgt 450 billetter. Salget gik fint og interessen var stor, så vi havde regnet med et helt andet tal her i starten af juni. Men siden er det gået i stå, og det overrasker mig rigtig meget. Jeg havde blandt andet regnet med en større opbakning fra medlemmerne i de tre lokale fodboldklubber, for i sidste ende går overskuddet til dem," siger formanden.
"Men har I været dygtige nok til at sælge arrangementet til borgerne?"
"Ja, det mener jeg helt afgjort. Vi har været meget aktive på hjemmesiden og på Facebook. Vi har også indrykket annoncer og delt 600 plakater og 2000 flyers ud. Vi har gjort rigtig meget, men vi er måske blevet ramt af sommerens andre musikalske tilbud som Skanderborg og Roskilde Festival."

Færdig med store navne

For to år siden stod ØFV i en lignende situation og måtte aflyse "Open Air-koncerten" med Suzi Quatro.
"Dengang tabte vi nogle penge på at aflyse, og det gør vi selvfølgelig også nu. 700 mennesker skal have deres penge tilbage, ligesom vi har betalt for leje af hegn, tryk af plakater og annoncer i Lokalavisen Egedal. Vi kommer forhåbentlig ikke til at tabe penge på de forskellige bands, som skulle have optrådt, men alt i alt mister vi nok hele vores kassebeholdning. Hvor meget det er, vil jeg ikke udtale mig om," siger John "Hoppe" Hansen, som erkender, at fodboldvennerne er klar til at trække sig som arrangører fra flere store koncerter.
"Vi fortsætter med vores oktoberfest, men skal vi være med til udendørs-koncerter, så bliver det noget lokalt og i langt mindre målestok. De store koncerter er ganske enkelt for stor en satsning for os," siger han.

Publiceret 02 June 2013 06:00