Bakkens el-sikkerhed undersøges omgående

Af
Af Mikael Østergaard

A/S Dyrehavsbakken, der er administrationsselskab for de selvstændige forretningsdrivende på Bakken, har iværksat en omgående undersøgelse af forlystelsesparkens elinstallationer. Det sker på baggrund af en artikel i Metroxpress, der mandag påpegede nogle fejl og mangler i forbindelse med et gennemsyn af elinstallationer på Bakken.
”Vi har altid fokus på sikkerheden. Derfor er det naturligvis ikke i orden, hvis installationerne udgør en sikkerhedsrisiko”, siger adm. direktør Nils-Erik Winther, A/S Dyrehavsbakken.
Bakkens direktør understreger, at forlystelsesparkens installationer løbende inspiceres og godkendes af uvildige instanser.
”For overhovedet at få lov til at drive forretning på Dyrehavsbakken skal den erhvervsdrivende fremvise en elsikkerhedsattest udarbejdet af den autoriserede elinstallatør tilknyttet den enkelte forretning. Retningslinjerne for denne er udarbejdet af Sikkerhedsstyrelsen”, fastslår Nils-Erik Winther.
A/S Dyrehavsbakken har omgående taget affære, og alle de påpegede tilfælde er allerede blevet udbedret.
”Det ligger os meget på sinde, at sikkerheden i vores forlystelser og etablissementer er helt i top. Derfor har vi holdt et møde med de elektrikere, som er tilknyttet Bakkens forlystelser. Vi er endvidere løbende i dialog med Sikkerhedsstyrelsen, og vi har inviteret dem til hurtigst muligt at gennemføre et kontrolbesøg”, siger Nils-Erik Winther.

Publiceret 28 June 2013 10:21