Vejle Boldklub har solgt Oliver Thychosen til FC Nordsjælland.

Vejle Boldklub har solgt Oliver Thychosen til FC Nordsjælland.

Oliver Thychosen skifter fra Vejle til FC Nordsjælland

Vejle Boldklub har med øjeblikkelig virkning solgt Oliver Thychosen til Superligaklubben FC Nordsjælland. Den 20-årige offensivspiller fik sin debut i 2011 og nåede at spille 35 kampe og score 12 mål i den rød-hvide VB-trøje. Han har desuden spillet 17 ungdomslandskampe og har scoret to mål i landsholdstrøjen.
"På den ene side er det ærgerligt at må sige farvel til en spiller af Oliver Thychosens kaliber, men på den anden side er det glædeligt, at Vejle Boldklub har fremelsket endnu en spiller, der har så store kvaliteter og talenter, at det genererer massiv interesse fra andre klubber. Salget af Oliver Thychosen til FC Nordsjælland er en naturlig udgang på den store interesse, der har været, og vi ønsker Oliver Thychosen held og lykke i FC Nordsjælland," siger klubbens sportschef Mads Bro Hansen.
Oliver Thychosen er den tredje unge talentfulde spiller, som VB har solgt på et halvt år. De to andre er Patrick Jensen til FC Midtjylland og Jeppe Andersen til Esbjerg.
"Det er et stort skulderklap til vores talentsektor, at vi producerer så dygtige unge spillere, at de er interessante for klubber, der for tiden er en hylde over os. Samtidig med salget af Oliver Thychosen glæder jeg mig over, at vi stadigvæk har en række spændende spillere af egen avl i vores førsteholdstrup," siger sportschef Mads Bro Hansen.

null

Publiceret 03 July 2013 14:37