Jagtes for brutal voldtægt:

Har du set denne mand?

Af
Kim Belmark

Kim Belmark

En 19-årig kvinde blev udsat for en brutal, fuldbyrdet voldtægt søndag aften i Bernstoffparken i Charlottenlund, oplyser Nordsjællands Politi.
"Den 19-årige kvinde var ved 21-tiden på vej hjem fra arbejde. Hun gik på Jægersborg Allé og skulle tage en bus ved et busstoppested på Femvejen for at køre hjem," fortæller vicepolitikommissær Morten Risager-Pedersen til Lokalavisen.dk
"Her blev hun kontaktet af en ukendt mand, der bad om en cigaret. Det havde hun ikke. Manden greb fat i hendes hestehale og i armen og trak hende med ind på en sti i parken. Den unge kvinde vågnede op i parken tre kvarter efter med benklæderne trukket ned. Hun har smårifter, og hun er blevet kørt til undersøgelse på retsmedicinsk," fortsætter Morten Risager-Pedersen.
Kvinden kan kun huske, at hun blev trukket afsted og lagt ned i parken. Men der et signalement af gerningsmanden:
Mand på cirka 30 år, almindelig af bygning. Mørk i huden, ikke som solbrændt, men på grund af sydlandsk udseende. Mørke øjne og cirka 5 cm langt hår med midterskilning. Håret var fedtet af voks. Han havde korte skægstubbe.
Manden talte gebrokkent dansk, og han var iført en nylonjakke med lynlås og mørke cowboybukser. Han havde muligvis en ørestift eller ørering i højre øreflip, og han var muligvis iført kondisko.
Nordsjællands Politi vil meget gerne høre fra eventuelle vidner og folk, der har haft deres færden i parken og området omkring i tidsrummet mellem klokken 19 og 24. Nogen må have set eller hørt noget.
Henvendelse på telefon : 114

Publiceret 15 July 2013 17:13