Arkivfoto

Arkivfoto

Nu kommer der ens priser på Farum Park

FCN indfører enhedspriser på ale Superliga-kampe

Af
Martin Warming

Martin Warming

Det kan nogle gange være svært at finde ud af, hvad det koster at gå til fodbold. Men det vil FC Nordsjælland nu lave om på og indfører derfor enhedspriser.
Entrépriser for fodboldkampe har været en del af debatten i de senere år. På basis af en stor undersøgelse har FC Nordsjælland i den forbindelse gennem en periode undersøgt markedet, konkurrencen og ønskerne i nærmiljøet, og konklusionen på det arbejde er, at der nu indføres gennemsigtige enhedspriser for alle Superliga-kampe til alle pladser i Farum Park.
"FC Nordsjælland har de senere år har været igennem en meget positiv udvikling i tilskuertallet. Det er en vigtig del af vores forretning, og vi har hele tiden øje for, hvordan vi kan skabe den bedst mulige oplevelse til familievenlige priser og samtidig gøre det så let som muligt, at tage til Superliga-kamp i Farum Park", fortæller administrerende direktør Ole Palmå i en pressemeddelelse og fortsætter
"Vi har i den forbindelse studeret priserne på de andre Superliga-stadions, arbejdet med Superliga-undersøgelsen og lyttet til fansene, og vi må konstatere, at junglen af differentierede priser og gebyrer gør det svært at finde ud af, hvad en Superliga-kamp koster i dag. Jeg har stor respekt for det arbejde, der gøres i andre klubber, men vi ser i FC Nordsjælland et behov for at gøre tingene mere gennemskuelige", siger han.
Mere interessant
Hvis du køber en billet til en Superliga-kamp på Farum Park online eller i FCN Shoppen i ugen op til en kamp, koster den 125 kroner for voksne og 50 kroner for børn og unge op til 18 år. Man kan også vælge at købe sine billetter på gammeldags vis i billetboden på selve kampdagen, men på grund af omkostningerne til personale og faciliteter er prisen her 145 kroner for voksne og 70 kroner for børn og unge, fortæller Ole Palmå.
"Vi har et moderne stadion med gode pladser og gode faciliteter hele vejen rundt. Samtidig kan vi se på tilskuerudviklingen, at vi generelt trækker flere tilskuere uanset modstander, og derfor har vi i denne sæson valgt at sætte én familievenlig pris til alle kampe. Vi håber på denne måde at bidrage til en mere gennemsigtig prisstruktur og har i første omgang valgt at køre med enhedspriser til Superliga-kampe i hele denne sæson. Målet er at gøre det endnu mere interessant for alle at se Superliga-fodbold i Farum Park, samt at holde fast i den positive udvikling i tilskuertallet og stemningen – forhåbentlig til alles glæde", runder direktøren af.

null

Publiceret 01 August 2013 09:29