Reparation af broen over Eivindsvej får betydning for både S-togspassagerer og bilister. Foto: Annette Houman

Reparation af broen over Eivindsvej får betydning for både S-togspassagerer og bilister. Foto: Annette Houman

Ingen S-tog mellem Hellerup og Klampenborg

Passagerer til og fra Ordrup og Charlottenlund må tage togbussen, mens den nedslidte bro over Eivindsvej renoveres

Af
Af Mikael Østergaard

Fra den 6. september kl. 20 til og med søndag den 22. september kører der ingen S-tog mellem Hellerup og Klampenborg stationer. Det skyldes, at jernbanebroen, som går over Eivindsvej i Charlottenlund, skal renoveres. Broen er opført midt i 30'erne og trænger til en grundig renovering.
Arbejdet får primært konsekvenser for de S-togs-passagerer, der rejser til og fra Charlottenlund og Ordrup stationer, da rejsende til og fra Klampenborg har mulighed for at benytte Kystbanen.

Tag bussen

I stedet for S-tog kører der togbusser - med stop på Charlottenlund og Ordrup stationer - hvert 5. minut i dagtimerne, hvert 10. minut tidlig morgen og aften og hvert 20. minut sen aften. Nætterne efter fredag og lørdag kører togbusserne hvert 30. minut. Rejsetiden forlænges med op til 10 minutter i forhold til, når S-togene kører.
”Vi har skruet en god plan for togbusserne sammen, så konsekvenserne for vores kunder kan blive så små som muligt, selv om man ikke kan komme med toget som normalt til og fra Ordrup og Charlottenlund”, siger DSB's trafikinformationschef, Tony Bispeskov.
Man skal være opmærksom på, at man ikke kan tage cykler med i togbusserne.

Publiceret 30 August 2013 07:00