Efterlysning:

Har du set denne sexkrænker?

Ung mand er set adskillige steder, inden han befamlede to yngre kvinder - nu leder politiet efter ham

Af
Camilla Olesen

For lidt over en uge siden fik Østjyllands Politi en anmeldelse, hvor to yngre kvinder blev udsat for yderst nærgående, seksuelle tilnærmelser, samt befamling. Det skete i området ud for Viby Bibliotek, Bjørnholms Alle/Skanderborgvej i Viby natten til søndag 25. august klokken 03.32.
Gerningsmanden beskrives som værende mand, udlænding, der talte engelsk, mørk i huden, 21–26 år, 170 175 cm. høj, almindelig af bygning, sort, kort hår. Gerningsmanden var på gerningstidspunktet iført blålige jeans, en sort/mørk trøje/jakke med hvid påskrift ”Fitness World” på ryg og højre bryst, samt lynlås op til kraven. Gerningsmanden kom til stedet på en cykel.
Østjyllands Politis efterforskning har nu vist, at gerningsmanden før episoden er set omkring klokken 20 i en grillbar på Grundtvigsvej i Viby, Seven Eleven, Banegårdspladsen i Aarhus klokken 23.37 samt Q8 Tanken på Ormselvvej i Viby klokken 00.19.
Manden er blevet identificeret som værende identisk med den mand, der er vist på billederne.
Østjyllands Politi beder om hjælp til at identificere personen og opfordrer alle, der kender til hans identitet om at rette henvendelse til Østjyllands Politi på telefonnummer 114.

null

Publiceret 30 August 2013 11:33