Mikkel klar til verdens hårdeste turnering

Mikkel Parlo, mixed martial arts-kæmper og bosat i Vangede, er udtaget til 'The Toughest Tournament in Sports', der afvikles i USA i weekenden

Af
Jeppe Lund

En 23-årig tømrer fra Vangede har kastet sig ud i lidt af et karriereskifte.
For fire år siden blev Mikkel Parlo professionel mixed martial arts-kæmper, og i weekenden er han igen udtaget til en turnering, der bliver kaldt 'The Toughest Tournament in Sports'. Sammen med syv andre skal Mikkel Parlo deltage i knock-out turneringen i Connecticut i USA, hvor der er en VM-titelkamp og 100.000 dollars på spil.
Natten til søndag 8. september dansk tid møder han amerikanske Brian Rogers i første runde af Bellators prestigiøse knock out-turnering i Connecticut, USA.
Sidste gang han var med i turneringen tabte Mikkel Parlo knebent i første runde, og natten til søndag står han igen i arenaen, denne gang mod amerikanske Brian Rogers, der regnes for en af favoritterne til turneringen.
Efter nederlaget ved sidste turnering har den 23-årige fighter fra Vangede ændret markant på sin forberedelse. For at træne med de bedste sparringspartnere og coaches har Parlo været på træningsophold i Amsterdam og Las Vegas.
”Jeg har indset, at jeg i højere grad må søge uden for Danmarks grænser for at blive presset og udvikle mig som fighter. Derfor har jeg trænet i Amsterdam og Las Vegas op til kampen. Forholdene har været optimale – gode faciliteter, dygtige træningspartnere og mest af alt utrolig dygtige trænere”, siger Mikkel Parlo.
Mikkel Parlo blev professionel som 19-årig, og han vandt sine første ni professionelle kampe, hvoraf de otte blev afgjort før tid. Hans samlede statistik lyder derfor på ni sejre og et nederlag.

Publiceret 01 September 2013 06:45