Sexoverfald:

Indvandrerdrenge flåede tøjet af 14-årig pige på diskoteks dansegulv

En 14-årig pige fik knytnæveslag i ansigtet, da hun forsøgte at stoppe røveri, en anden blev væltet omkuld på dansegulv og forsøgt strippet for tøj af en gruppe drenge

Af
Af Mette B. Sørensen

Lørdag aften bød på en række særdeles voldsomme oplevelser for en række af Egedals unge, der var mødt op til ungefest på diskoteket DaClub i Stenløse.
Klokken havde ikke engang slået 21.30, før SSP slog alarm og meldt om dårlig stemning og knuste flasker og bad politiet om at komme og være synlige. De synlige politifolk afskrækkede dog tilsyneladende ikke en gruppe voldelige unge fra både at begå røveri, vold og at true en dreng på livet.
Det skete da tre drenge på 14 og 15 år og en pige på 14, som havde forladt festen, prøvede at gemme sig i et buskads på Lillivej tæt ved diskoteket. Her blev de fundet af gruppen på 4-6 drenge, som truede dem med kniv, truede den ene dreng på livet og lovede gruppen tæsk. Og da den 14 årige pige forsøgte at forhindre, at en af drenge fik frarøvet sin iphone 4S, fik hun et knytnæveslag i hovedet, oplyser Brian Kristiansen fra Nordsjællands Politi.

14-årige sex-krænket

Overfaldet skete omkring kl. 22.30 og kun ti minutter senere blev en kun 14-årig pige fra Jyllinge overfaldet på dansegulvet på diskoteket DaClub.
Her blev pigen væltet omkuld af 8-10 drenge af anden etnisk herkomst end dansk og forulempet på det groveste.
Gruppen kyssede pigen, gramsede på hendes bryster og forsøgte at flå tøjet af hende, oplyser Brian Kristiansen som fortæller, at pigens bryst og trusser blev blottet under overfaldet.

Unge fra København

Endnu er ingen hverken siget eller anholdt i forbindelse med de voldsomme episoder, men Brian Kristiansen fortæller, at man ikke mener, det er lokale unge, der står bag overfaldene
"De personer vi har mistænkt i sagen er fra Københavnsområdet og i samme aldersklasse, det vil sige 14-16 år," siger han om røveriet på Lillivej .
Heller ikke overfaldet på den 14-årige pige på DaClub, tror politiet, at lokale drenge står bag.
"Vi efterforsker fremadrettet, men der hvor vi kigger hen er i Københavnsområdet," siger Brian Kristiansen.
Nordsjællands Politi vil under efterforskningen blandt andet gennemse overvågningsbilleder fra diskoteket.

Publiceret 02 September 2013 15:18