Motorvejsbyggeriet betyder nu, at beboere i Sandbjerg-området må undvære passagen under motorvejen på Sandbjergvej i fire dage i de nærmeste dage. Arkivfoto

Motorvejsbyggeriet betyder nu, at beboere i Sandbjerg-området må undvære passagen under motorvejen på Sandbjergvej i fire dage i de nærmeste dage. Arkivfoto

Motorvejspassage i Sandbjerg lukkes helt af

I forbindelse med motorvejsbyggeriet lukker Vejdirektoratet broen, der fører Sandbjergvej under motorvejen, i fire dage

Af
Af Louise Aadal Nielsen og Cecilie Frydendal

De lokale beboere i Sandbjerg-området må indstille sig på væsentlige trafikale ændringer og forhindringer i de nærmeste dage.
I forbindelse med motorvejsbyggeriet lukker vejdirektoratet Sandbjergvej på det sted, hvor den krydser under motorvejen. Den 25. og 26. september samt 2. og 3. oktober vil vejen fra kl. 9 til 15 været lukket helt af for alle biler, cykler og gående, der på skilte på stedet vil blive henvist til en omkørselsrute.
"Vi ved, at krydsningen er meget vital for Sandbjerg-områdets adgang til og fra lokalområdet og motorvejen. Derfor har vi også gjort alt for at begrænse indgrebet og genen mest muligt," fortæller projektleder på vejarbejdet, Jette Buch-Hansen, der på forhånd beklager de gener, som ændringerne vil få for de lokale beboere.

Skal være nu

Arbejdet ved motorvejsbroen er en del af Vejdirektoratets projekt med at udbygge Helsingørmotorvejen fra 4 til 6 spor på strækningen Hørsholm S – Gl. Holte. Her har Vejdirektoratets entreprenører arbejdet på at støbe brodækket til en udvidelse af broen.
"Tiden er derfor kommet til at pille stilladset ned," forklarer Jette Buch-Hansen, der lover, at vejdirektoratet vil tilstræbe, at arbejdet bliver gjort færdig så hurtigt som muligt.
Udbygningen af motorvejen er planlagt til at stå færdig i efteråret 2016.

null

Publiceret 19 September 2013 16:38