Dræbt kvinde ramt af mindst 10 biler:

Chokerede bilister troede, hun var dødt dyr

En kvinde blev ved 06:30-tiden onsdag morgen påkørt og dræbt på Vestmotorvejen mellem Borup og Ringsted. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.
Kvinden gik tilsyneladende rundt på motorvejen, fordi hendes bil var gået i stykker. Et vidne, som havde set kvinden køre på motorvejen i minutterne før ulykken, har fortalt politiet, at kvindens bil nærmest kun kørte på tre hjul og slog gnister fra den ene fælg. Et andet vidne har fortalt politiet, at kvinden på et tidspunkt stod bag sin bil tæt ved midterrabatten. Der blev hun på et tidspunkt torpederet af en personbil ført af en 45-årig mand fra Slagelse, hvilket dræbte hende på stedet. Efterfølgende blev hun sandsynligvis ramt af yderligere mindst 10 biler.
Se tv-klip fra ulykkesstedet her: KLIK
Se flere videoer på localeyes.dk
"Flere bilister har efterfølgende ringet til os og fortalt, at de troede, at de var kørt over en gren eller et dødt dyr, men nu føler sig sikre på, at de også har påkørt kvinden. De har blandt andet undersøgt deres biler og fundet blodspor, så flere af dem er temmelig chokerede," siger Martin Bjerregaard, som er kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi. Alle pårørende er endnu ikke underrettet, og derfor vil politiet ikke komme ind på kvindens alder og identitet.


Publiceret 09 October 2013 11:28