Kat Stephies nye hjem på Gymnastikgården i Aarhus V har Hasle Bakker lige i baghaven - og naturen inspirerer den 27-årige sangerinde, som er singel-aktuel.

Kat Stephies nye hjem på Gymnastikgården i Aarhus V har Hasle Bakker lige i baghaven - og naturen inspirerer den 27-årige sangerinde, som er singel-aktuel.

Pop-prinsesse fik nok af København

Den ærkekøbenhavnske sangerinde Kat Stephie er flyttet til Aarhus V og har fundet roen

Af
Christina Johansen

Christina S. Johansen

Nyt solemateriale, “ny” kæreste, ny by, nyt liv. Meget er nyt for sangerinden Kat Stephie i denne tid.
Den ærkekøbenhavnske pige, som mange kender fra den hedengangne gruppe Sukkerchok, har rykket teltpælene op og er flyttet ind hos kæresten gennem snart syv måneder i Aarhus V.
For mange en omvæltning, der måske var lige rigeligt stor, men ikke for Kat Stephie. For den 27-åriges sangerinde var det nemlig lige præcis det, hun havde brug for.
“Jeg var træt af det overfladiske København. Træt af de samme ligegyldige samtaler i byen og de mange løse venskaber. Jeg fik bare nok, og det er en befrielse at flytte væk,” siger Kat Stephie og fortsætter:
“Selvfølgelig er der ting og personer, som jeg vil savne ved København, men jeg har simpelthen fået smag for roen herovre. Jeg fandt ud af, at det var det, jeg manglede.”

Naturen er inspirerende

Egentlig havde hun aldrig troet, at hun skulle flytte fra København, men så kom kæresten Lars Godbersen, som er manager for Flying Superkids, ind i billedet. Selvom han aldrig har bedt Kat om at flytte, har han bestemt været en afgørende faktor for, at sangfuglen landede i Aarhus V.
“Det var mig selv, som følte, at nu skulle der ske noget. Var det ikke for Lars, var det måske blevet udlandet,” siger Kat Stephie og fortsætter:
“Og Gymnastikgården her ligger lige i en grøn oase - det er et lille stykke paradis for mig, når jeg nu har været vant til asfalt. Og naturen inspirerer mig. Den anden dag lå jeg bare og kiggede ud ad vindeuet og skrev en sang på 20 minutter. Jeg har manglet sådan en inspiration, hvor tingene bare kommer automatisk til mig.”

Download singel gratis

Kat Stephie har netop udgivet sin første solosingle med navnet 'Tonsvis af Kærlighed'. Singlen er skrevet sammen med Lars Godbersen og handler om det at miste.
Kat beskriver selv tilblivelsen af singlen som “nærmest en hel familieting.” Sangen har nemlig desuden været brugt i Flying Superkids' seneste show, hvor Kat har fungeret som stemmetræner og har coachet de optrædende på scenen.
Nu står den på spillejobs rundt om i landet, og håbet er et nyt album til næste år.
Download Kat Stephies nye single gratis på www.free.katstephie.com

null

Publiceret 01 November 2013 12:00