Ville manden i bilen virkelig begå røveri mod den 21-årige mand, eller var det bare en spøg? Det forsøger politiet nu at finde ud af.

Ville manden i bilen virkelig begå røveri mod den 21-årige mand, eller var det bare en spøg? Det forsøger politiet nu at finde ud af.

Mand i bil:

Har du lige hævet penge? Dem skal jeg have

Politiet efterforsker mystisk episode ved hæveautomat i Skanderborg

En 21-årig mand fra Skanderborg hævede torsdag lidt før klokken 14 penge fra automaten ved Danske Bank i Adelgade.
Derefter passerede han en parkeret bil, hvori en passagerer spørger om hjælp og siger: “Har du hævet penge? Dem skal jeg have!”
Den 21-årige har forklaret til politiet, at en mobiltelefon i bilen ringede i samme øjeblik, hvorefter passageren siger: "Der var du heldig!", hvorefter han angiveligt opgiver sit forehavende med pengene. Den 21-årige fortsætter til fods og tager et billede. Det viser sig, at der er endnu en person i bilen samt en kvinde ved automaten.
Sagen anmeldes til politiet, der efter at have set nummerpladen på billedet, kører til adressen, hvor bilen er registreret. Det viser sig, at datteren har lånt bilen. Hun og de to mænd bliver anholdt, sigtet for røveriforsøg og derefter løsladt. De unge erkender at have talt om penge, men siger, at det var en form for spøg.
De tre personer, der blev anholdt, var en 22-årig mand fra Løgstør, der bor her i byen for tiden, en 22-årig kvinde fra Skanderborg og en mand på 23 år, der bor i Skanderborg.
Politiet vil herefter overveje, hvad der skal se yderligere i sagen.

Publiceret 01 November 2013 11:30