TV:

Se Oliver Bjerrehuus vælte Big Brother-huset

Det kommer ikke til at gå stille for sig, når Danmarks mest succesfulde herremodel nogensinde, Oliver Bjerrehuus, den 1. januar spærres inde i et hus sammen med 14 andre personer i en ny sæson af reality-programmet Big Brother.
"Jeg går "all in" herinde. Jeg vil bidrage til den gode stemning og sørge for, at der bliver lukket godt op for godteposen, så deltagerne ikke sidder og tænker over, at de laver fjernsyn. Så tror jeg nemlig, det bliver sjovest at se på," siger Oliver Bjerrehuus, som er bange for, at han ikke får meget søvn de næste tre måneder.
Oliver får rollen som "husvært" og skal på den måde supplere Big Brother-værten Anne Kejser, som kun opholder sig ude på den anden side af Big Brother-husets væg. Han er ikke i tvivl om, at han nok skal klare 100 dage i isolation.


Tv-indslag: Oliver vælter Big Brother huset

"Jeg har jo arbejdet som model i mange år og boet i modellejligheder verden rundt, og det fungerer lidt på samme måde, hvor man bor sammen med en masse fremmede. Det passer mig fint," siger Oliver, som lover, at han vil gøre alt for at sætte maksimalt gang i deltagerne.
"Min største udfordring bliver måske at opretholde min status, så jeg også kan komme ud og møde verden igen bagefter," siger han med et smil på læben.
Se da Oliver Bjerrehuus besøgte Big Brother-huset i Skovlunde for første gang og fik en rundvisning af værten Anne Kejser: KLIK HER
 

Publiceret 25 December 2013 16:21