Comeback til Laudrup:

"Jeg har aldrig været så glad for at spille"

Laudrup gjorde comeback for FC Nordsjælland i weekendens træningskamp

Af
Martin Warming

Martin Warming

Da Andreas Laudrup blev skiftet ind i weekendens træningskamp mod Fremad Amager, var det umuligt at undgå at se det store smil på offensivspillerens læber.
"Jeg har aldrig glædet mig så meget, som jeg gjorde op til kampen i lørdags. Og følelsen bagefter. Jeg har aldrig været så glad for at spille en kamp", siger Andreas Laudrup til fcn.dk.
"Lige da jeg kom ind og fik den første aflevering, var det som om, der var en frø i bolden. Man tænker jo 100 tanker, og vil det hele på én gang, men det gik hurtigt over, og jeg nød bare at spille. Også selv om jeg var nede og ligge på den våde bane nogle gange. Jeg skulle også lige vænne mig til, at have en modstander i ryggen med det samme", smiler han.
Andreas Laudrup har ikke spillet kamp siden en gang sidste forår, og selv om han erkender, at der mangler en del spillemæssigt, er han godt tilfreds oven på lørdagens kamp.
"Det er svært at sige, hvor langt jeg er fra at kunne spille Superliga-fodbold, men der er jo også et stykke tid til, foråret starter. Lige nu nyder jeg bare, at jeg har været i kamp og at jeg er kommet et skridt videre. Jeg tænker ikke længere end det og nyder bare at være i gang", siger Laudrup til fcn.dk.
FC Nordsjællands næste træningskamp er mod Helsingør på lørdag den 25. januar klokken 12 i Farum Park. Der er gratis adgang til kampen.

null

Publiceret 20 January 2014 14:45