Kasper H. Jensen med sin Aston Martin. Privatfoto

Kasper H. Jensen med sin Aston Martin. Privatfoto

Kasper fik drømmedebut i Dubai

Det var en forventningsfuld og spændt Kasper H. Jensen der, sammen med Perfection Racing Europe, tog til Dubai for at deltage i 24 timers løbet der. Her skulle han sammen med fire andre kørere forsøge at køre Aston Martin sikkert igennem de 24 timer.
Efter 24 timer (436 omgange) lykkedes det Kasper H. Jensen og de andre kørere og teamet at køre en sikker 2. plads hjem.
Et virkeligt flot resultat, da teamet havde haft mange og massive problemer under træning og kvalifikation og var i tvivl om de kunne overhovedet kom til start.

Le Mans er målet

Kaspers H. Jensen fortid indenfor motorsport afslører en imponerende resultatliste - især i betragtning af, at han kun er 22 år.
Syv sæsoner i gokart har kastet flere danske og nordiske mesterskaber af sig og på EM- og VM-plan har Kasper også været med i den helt skarpe ende, hvilket en andenplads i EM og en 4. plads i VM taler sit tydelig sprog om.
I 2012 skiftede Kasper til at køre standardvogne i en VW Scirocco mærkeklasse i Tyskland og de gode resultater fulgte med. I første sæson vandt han Junior cuppen og blev nummer 3 i den samlede stilling. En position, som blev forbedret et trin i 2013, hvor han kørte andenpladsen i mesterskabet i hus.
I langdistanceløb er Kasper dog stadig et ubeskrevet blad, med det skulle der laves om på. Kasper mål er nemlig klart, han vil køre Le Mans.

null

Publiceret 23 January 2014 16:00