Jørgen Steensgaard, der bor få hundrede meter fra Farum Park, mener, at Farum Park er fejlplaceret. Foto: Martin Warming

Jørgen Steensgaard, der bor få hundrede meter fra Farum Park, mener, at Farum Park er fejlplaceret. Foto: Martin Warming

Nabo:

"Farum Park er fejlplaceret"

Nabo til Farum Park håber, at politikerne tænker sig om en ekstra gang, inden de godkender koncerter på Farum Park

Af
Martin Warming

Martin Warming

Jørgen Steensgaard, der bor på Anekæret i Farum, der ligger cirka 400 meter i fugleflugtslinje fra Farum Park, er én af dem, der absolut ikke bryder sig om ideen med koncerter på Farum Park.
"Jeg har også kontakt med andre i nabolaget, som er stærke modstandere af planerne. Jeg synes, at det stadion er fejlplaceret ud over alle grænser, og jeg er forarget over, at man ikke kan se det", siger Jørgen Steensgaard.
Nogle af hans naboer har udtalt, at de tager i sommerhus, når der er store kampe på Farum Park, der trækker mange tilskuere til.
Læs også: Politiker erkender: "Stadion-koncerter er en varm kartoffel"
"Ved de store kampe mod blandt andre Brøndby og FC København er der i forvejen store problemer med svineri, støj og trafik i området, og det vil kun blive værre, hvis man tillader, at der må afholdes koncerter og messer på Farum Park", siger han.
Jørgen Steensgaard har tidligere skrevet et brev til byrådet, hvor han opfordrer politikerne til at droppe planerne om kommercielle arrangementer på Farum Park.
"Forslaget om tilladelse til kommerciel udnyttelse af området er stærkt foruroligende - ikke mindst tankerne om afholdelse af arrangementer som koncerter (formentlig friluftskoncerter) og andre støjende arrangementer. Det vil være til direkte gene for naboernes privatliv. Man kan ikke som tidligere forsvare sig med, at naboer ved køb af ejendomme i området måtte være vidende om lydgener ved visse sportsaktiviteter", står der blandt andet i Jørgen Steengaards brev til politikerne.

Huspriserne falder

Han mener, at huspriserne i området vil falde, hvis man giver tilladelse til at afholde koncerter og messer på Farum Park. Økonomisk burde det kunne opgøres som et nulsumsspil, siger han.
"Farum Parks nettofortjeneste ved at få en tilladelse burde tilbydes områdets husejere for at udligne deres værditab. Tilhængere kunne så afslå tilbuddet. Det stadion er fejlplaceret, og jeg kan ikke se, hvorfor man skal have lov til at belaste naboerne yderligere", lyder det fra Jørgen Steensgaard.

null

Publiceret 23 January 2014 08:31