Flemming Holberg Fenger er på jagt efter nye butikker til Jyllinges center-udvidelse.

Flemming Holberg Fenger er på jagt efter nye butikker til Jyllinges center-udvidelse.

Positiv investor:

Stemningen er vendt

Flemming Holberg Fenger var glad for de saglige synspunkter til borgermødet. Nu arbejder han videre på at skaffe butikker til centeret

Af
Kenneth Tanzer

Kenneth Tanzer

Investor Flemming Fenger er efterhånden vant til kritik og hovedrysten, når han står ansigt til ansigt med de engagerede Jyllinge-borgere.
Hans udvidelsesplan for byens indkøbscenter er nemlig aldrig faldet i borgernes smag, men efter tirsdagens møde, så er Hr. Fenger endnu mere positiv.
"Det var et godt møde. Jeg føler, at stemningen er vendt en smule i forhold til tidligere. Selvfølgelig vil der altid være synspunkter for og imod en udvidelsesplan, men generelt er det mit indtryk, at ændringerne har hjulpet lidt på borgernes holdninger. Blandt andet ser boligernes placering nu ud til at falde i borgernes smag," siger Flemming Fenger, som ikke vil afvise flere plan-ændringer for at imødekomme ønskerne.
"Der kom flere gode synspunkter på bordet. Sammen med kommunen er jeg villig til at kigge på højden på bygningen ud mod rundkørslen, som måske skal reduceres en meter. Der kan også komme andre ting i spil som ventilationer og så videre," siger han.

Aftaler til sommer

Flemming Fenger, som også har andre center-projekter kørende, er også positiv, når snakken falder på de kommende butikker, der skal lokkes til de nye lokaler.
"Til sommer forventer jeg at have nogle aftaler på plads med 6-8 butikker. Vi må se, hvordan det ender, men det er målsætningen at få større specialbutikker herud. Nu nævnte jeg Jysk her i aften, men det kan ligeså godt være T-Hansen eller Jem & Fix," siger han.

null

Publiceret 30 January 2014 07:00