Lars Bo Lomholt, der bortførte hunden Thor, som han ses sammen med, er af hunde- og dyrevenner blevet kåret til 'Årets Sande Dyreven 2013'.

Lars Bo Lomholt, der bortførte hunden Thor, som han ses sammen med, er af hunde- og dyrevenner blevet kåret til 'Årets Sande Dyreven 2013'.

Thors kidnapper kåret til årets dyreven

Mere end 1000 hunde- og dyrevenner har skrevet under på, at Lars Bo Lomholt er 'Årets Sande Dyreven 2013'

Af
Steen Tue Bjerborg

Det kan godt være, at Lars Bo Lomholts kidnapning af den aflivnings-dømte schäferhund Thor i slutningen af januar kom til at koste ham jobbet som politimand i Nordsjællands Politi. Men tilgengæld har det sikret ham en høj stjerne hos dyre- og hundevenner.
Ved en underskriftsindsamling, der er blevet afviklet på nettet, har mere end 1000 danske hunde- og dyrevenner netop kåret den nu forhenværende politimand fra Hørsholm som 'Årets Sande Dyreven 2013'.
"Da han for et års tid siden kidnappede Thor, nåede historien ud til hr og fru Danmark. Borgere, der måske ikke tidligere havde skænket 'Hundeloven' en tanke, fik pludselig øjnene op for, hvor kritisabel loven er. Lars Bo Lomholt har derfor fungeret som en fantastisk øjenåbner, og ringene i de rørte vande har bredt sig langt ud over landets grænser," siger initiativtager til underskriftsindsamlingen Hanni Saabye til Frederiksborg Amts Avis.
Lars Bo Lomholt afslørede for nylig, at han fortsat 'redder' aflivningstruede hunde ud af landet. Thor er ifølge t eks-politimanden i øvrigt nu død på grund af sygdom.

null

Publiceret 31 January 2014 10:20